Selän Kuntoutus ja fysioterapia 45min

70,00 

Lahjakortti sisältää selän tutkimuksen, hoidon ja ohjeet selän vahvistamiseen ja liikkuvuuden parantamiseen.

Selkäkipu voi johtua monista eri syistä. Vastaanotolla tutkitaan kipuun liittyviä asioita, joita ei ole kenties  edes osannut ajatella. Niko Papinoja on aktiiviurheilija ja kipuun erikoistunut fysioterapeutti. Vastaanotolle voi tulla myös näyttämään kipeää polvea, olkapäätä tai mitä tahansa tuki-ja liikuntaelimistön remppaa.

Kun ostat lahjakortin saat sen heti sähköpostiisi. Ajan voit varata soittamalla hoitajalle tai varaamalla ajan netistä tapanilanterveys.fi. Ota lahjakortti mukaan vastaanotolle!

Lisätietoja:

Niko Papinoja: 050 535 3190

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi. Sähköpostikenttä on vapaaehtoinen.

Lahjakorttipohja
Osasto:

Kuvaus

Lahjakortti sisältää selän tai muun alueen tutkimuksen, hoidon ja ohjeet selän vahvistamiseen ja liikkuvuuden parantamiseen.

Kipu voi johtua monista eri syistä. Vastaanotolla tutkitaan kipuun liittyviä asioita, joita ei ole kenties  edes osannut ajatella. Niko Papinoja on aktiiviurheilija ja kipuun erikoistunut fysioterapeutti. Vastaanotolle voi tulla myös näyttämään kipeää polvea, olkapäätä tai mitä tahansa tuki-ja liikuntaeliistön remppaa.

Ostosi jälkeen löydät lahjakortit PDF-tiedostona sivun alareunasta. Lataa tai tulosta kortti ja anna lahjaksi. Ajan voi varata soittamalla hoitajalle tai varaamalla ajan netistä tapanilanterveys.fi.