Ale!

Niskahartiaseudun rentouttava fysioterapeuttinen hoito 60min

65,00 

Tämä lahjakortti oikeuttaa 60minuutin rentouttavaan fysioterapeuttiseen niskahartiaseudun käsittelyyn.  Hoito sopii niskahartiaseudun jännityksiin ja kiputiloihin. Hoito auttaa myös päänsärkyyn, suolistovaivoihin ja unettomuuteen.

Mirka Kirjavainen

Olen kraniosakraaliterapiaan (CST) ja viskeraalimanipulaatioon (VM) erikoistunut fysioterapeutti sekä pilates- ja joogaohjaaja. Lukuisten ft-alan koulutusten jälkeen mielenkiintoni laajeni kehosta mieleen ja sieluun. Hoitotavastani on tullut intuitiivista sillä luotan täysin kehon viisauteen. Keho ilmentää kullakin hetkellä sen, mihin se tarvitsisi eniten apua päästäkseen tasapainoon. Joskus tietyt sisäelimet tai rakenteet tarvitsevat vapautumista ja joskus kehoon on jämähtänyt tunneperäisiä jännityksiä, jotka kaipaavat huomiota. Pyrin hoitamaan kehoa aina niin kuin se ohjaa. Siksi hoidoista tulee usein eri menetelmien kombinaatioita. Uskon, että tällä tavalla pystyn tukemaan parhaiten keho-mieli-sielun tavoittelemaa tasapainoa ja harmoniaa. Hoitokokemusta minulla on kertynyt vuosien varrella lapsesta vaariin. Hoitotapahtumassa luodaan läsnä oleva tila, missä kehon on turvallista ilmentää tarpeensa.

CST:ssä tasapainotetaan kehoa aivoselkäydinkalvoston ja siihen liittyvien rakenteiden kautta. CST-hoidossa kehon korjaamis- ja tasapainottumisjärjestelmää autetaan aktivoitumaan uudelleen. Hoidoista on apua lukuisissa eri kipu- ja jännitystiloissa päänsäryistä fibromyalgiaan ja uupumukseen. Ne tasapainottavat upeasti hermostoa ja hoidon jälkeen olo on usein syvärentoutunut.

VM:ssa hoidetaan pehmeästi sisäelimiä ja niiden välisiä yhteyksiä. Sisäelimistä on hermosto- ja fasciayhteyksiä laajalle kehoon. Mikäli sisäelin on ”kireä”, keho suojaa sitä yhteyksineen. Kehon toiminta muuttuu, jolloin syntyy rasitusvammoja tai muita kiputiloja. Leikkaukset ja tapaturmat ovat tyypillisiä kireyksien aiheuttajia. Monet urheilijat hyötyvät hoidoista suuresti ja lisäksi kaikki, joilla on kipujaksoja elämässään eikä niille tunnu löytyvän varsinaista syytä.

Mirka Kirjavainen: 0415478527
mirka.kirjavainen@gmail.com

www.munda.fi

 

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja
Osasto: