Urheiluhieroja Riikan hieronta 45 min.

55,00 

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja
Osasto:

Kuvaus

Urheiluhieroja, koulutettu hieroja Riikka Ahopelto

Olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistosta 2021, joten hoitomenetelmäni ja tietotaitoni pohjautuvat uusimpaan tutkittuun tietoon tuki- ja liikuntaelimistön pulmista. Vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita kaikki lapsista ikäihmisiin. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiva. Hoito on aina yhdistelmä urheiluhierontaa, klassista hierontaa ja mobilisointia. Haluan tarjota asiakkailleni tilaisuuden pysähtyä kiireen keskellä, keskittyä hetkeen ja rauhoittaa sekä kehoa että mieltä.

Hoito on kokonaisuus, johon sisältyy haastattelu, liiketestit, tutkiminen, hieronta ja mobilisointi sekä kotihoito-ohjeet. Yhdistän hoitoon asiakkaan toiveista lämpöpakkauksen ja painoviltin auttamaan kehoa ja mieltä rauhoittumaan. Käytän myös asiakkaan toiveiden mukaan virkistäviä tai rauhoittavia eteerisiä tuoksuja hierontaöljyssä.

Tervetuloa pysähtymään kehonhuoltoon!

Riikka Ahopelto
040 654 5112
riikka(at)zenfysio.fi