Meriken etukortti hieronta 45min.

0,00 

Tämä kortti koskee etukortti asiakkaita. Tapanilan terveyteen kelpaavat kortit ovat Smartum, Edenred ja Epassi. Palvelua käyttäessäsi sinuun tulee esittää lahjakorttisi ja kuitti maksustasi hoitajalle. Tässä tarkemmat ohjeet, joilla onnistut helposti:

1.Maksa haluamasi summa puhelimesi sovelluksella esim. SmartumPay-sovelluksella ja ota maksusta kuvakaappaus talteen.
2. Tilaa lahjakortti verkkokaupasta. Merkitse tilauksen yhteydessä lisätiedot kenttään maksamasi summa ja palvelu esim. hieronta 180,-
3. Tilauksen jälkeen tulosta tai tallenna kortti koneellesi. Löydät pdf-tiedoston sivun alareunasta tilauksen jälkeen.
4. Esitä hoidon yhteydessä kuvakaappaus maksustasi ja lahjakorttisi hoitajalle.

Meriken käsittely on erittäin miellyttävää ja tehokasta. Monet ovat sanoneetkin hierontaa aivan ainutlaatuiseksi.Hieronta rentouttaa lihaksia, vähentää kipuja, vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa ja samalla virkistää mieltä ja antaa potkua työpäivään!

Ostosi jälkeen löydät lahjakortit PDF-tiedostona sivun alareunasta. Lataa tai tulosta kortti ja anna lahjaksi. Ajan voi varata soittamalla hoitajalle tai varaamalla ajan netistä tapanilanterveys.fi.

Lisätietoja:

Merike Sakson 040 160 3269

 

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi. Sähköpostikenttä on vapaaehtoinen.

Lahjakorttipohja
Osasto: