Susannen Hieronta 45min.

55,00 

Rentouttava tai tehokas hieronta haluamallasi tavalla. Susanne on monipuolinen käsittelijä, jolta saat myös tarvittaessa ohjeita kehon huoltoon. Hoidan erilaisia jännitystiloja ja kipua kokonaisvaltaisesti hieronnalla ja lihasten toimintaa tasapainottamalla.

​Pidän ihmisten kanssa työskentelemisestä. On palkitsevaa pohtia yhdessä asiakkaan kehon ja lihasten tilaa ja syitä mahdollisille lihasjännityksille. Koulutettuna hierojana olen rekisteröity Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) rekisteriin ja näin ollen oikeutettu käyttämään kyseistä ammattinimikettä. Minulla on erikoisammattitutkinto Urheiluhieronnasta.

Ostosi jälkeen löydät lahjakortit PDF-tiedostona sivun alareunasta. Lataa tai tulosta kortti ja anna lahjaksi. Ajan voi varata soittamalla hoitajalle tai varaamalla ajan netistä tapanilanterveys.fi.

Lisätietoja:

Susanne Hämäläinen  040 838 3618

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja
Osasto: